TEDxEger Live: Közvetítés Vancouverből

Nézzünk együtt TED-et a Labor Egyesület közösségi házában! 

Gyere, huppanj le egy babzsákra vagy egy szérke, és nézd velünk a 2023-as vancouveri TED-et! Nézz bele a programba, és ha érdekesnek találod, itt a helyed: https://conferences.ted.com/ted2023/program 

A teljes konferencia 5 napig tart és összesen 24 órányi előadás lesz. Ebből fogunk kiválasztani valamennyit, és azokat fogjuk vetíteni. Az előadások angol nyelven lesznek, felirat nincsen hozzájuk. A pontos program még kidolgozás alatt.

Délelőtt 10-kor kezdünk, egy felvonás 2 órás lesz, a szünetekben beszélgetünk, ha jó idő lesz, lehet akár grillezni is. Este 8 körül tervezzük a vetítés végét, de utána is ér itt maradni és beszélgetni. Nem muszáj az egészet végigülnöd, egész nap mindenki szabadon jöhet-mehet kedve és ideje szerint. Ha van olyan előadás, amit látni szeretnél, a regisztrációs űrlapon jelezheted.

Helyszín: Labor Egyesület Közösségi Ház, Eger, Erzsébet Udvar (Megközelítés)

A belépés ingyenes, de férőhelyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött. Kérjük, jelezd részvételi szándékodat ezen a linken:

Az idei téma: Possibility

A mai nyilvános beszélgetések nagy részét felemésztik a megosztott csoportok közötti nulla összegű csaták. De a világnak nem kell nulla összegűnek lennie. Az idei TED a "szomszédos lehetséges" (adjacent possible) témája köré épül.

Az előadók pedig mind álmodozók, feltalálók és kreatívok, innovátorok, vállalkozók és építők, felfedezők és változáshozók, vízionárius gondolkodók és cselekvők - az élet minden területéről.

Nézd meg kik lesznek az idei előadók: https://conferences.ted.com/ted2023/speakers 

A teljes programot peig itt találod: https://conferences.ted.com/ted2023/program 

Bár a TED előadások néhány héttel később felkerülnek az internetre és visszanézhetők, mégis arra invitálunk, hogy gyere és nézzük együtt. Egyrészt azért, mert terveink szerint nem a megvágott előadásokat, hanem egy-egy felvonást egészében vetítünk, így lényegében olyan lesz, mintha mi is ott lennénk Vancouverben. Másrészt a szünetekben meg is tudjuk beszélni, mit gondolunk a hallottakról - ez igen fontos része minden TEDxEger eseménynek.